top of page
Captura de pantalla 2023-05-01 123217_edited.jpg
Inscripció jornades tecnificació 2023

Dades d'inscriptció de l'esportista

Dades tècniques

Posicions habituals de Joc
Categoria

* és un regal del Campus

Dades mèdiques

* Indiqueu amb claredat dosis i horaris

Autorització Pare, Mare o Tutor legal

En compliment del que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades, en vigor des del 25 de maig del 2018, t'informem que les teves dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a un fitxer propietat del Club Handbol Vilanova i la Geltrú per un temps no superior a deu anys. No cedirem les teves dades personals a cap altra entitat aliena a la nostra activitat. Pots exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, supressió, portabilitat, limitació i oposició al tractament de dades mitjançant una carta certificada o correu electrònic a oficina@chvng.cat adjuntant fotocòpia del teu DNI.

Jornades tècniques,

Com cada any els entrenaments i les competicions s'aturen durant unes setmanes a l'estiu. Tot i aquest descans, el club vol aprofitar el mes de juliol per millorar la tècnica de jugadores i jugadors.

Us presentem les jornades de tecnificació pensades per millorar a nivell individual.

Cada dimarts i dijous de Juliol . Comença el dia: 4 de juliol i  termina el 27 de juliol.  8 Jornades en total. Horari:  de 16h30m a 20h30m. Lloc:  Centre Esportiu Municipal Isaac Gálvez. Ronda Ibèrica 66

08800 Vilanova i la Geltrú. Socis 170€, No Socis 240€ . Places limitades

bottom of page